Waarom Konfucius HRM?

 

De naam Konfucius HRM is een (eerbiedige) knipoog naar de Chinese denker en sociaal-filosoof Confucius (551-479 v.Chr.).

Eén van de uitgangspunten van Confucius is dat alle mensen van nature gelijk zijn, maar dat individuele bekwaamheid bepalend is voor de maatschappelijke positie. Een beginsel dat ook binnen organisaties geldt.

Aan Confucius worden vele bekende en minder bekende uitspraken toegeschreven. 

"Vertel het mij en ik vergeet het. Laat het mij zien en ik onthoud het. Maar laat het mij doen en ik begrijp het". Deze uitspraak vat voor mij samen waar het bij HRM om gaat. Effectiviteit wordt bereikt door werkbare oplossingen die in de praktijk correct worden toegepast.   

 

Welkom op de website van Konfucius HRM.

Op 1 februari 2013 is Konfucius HRM van start gegaan. Na 19 jaar HR-ervaring te hebben opgedaan in verschillende HR- rollen in verschillende bedrijfstakken en de Rijksoverheid, bied ik mijn kennis, ervaring en enthousiasme nu als zelfstandig adviseur aan.

Konfucius HRM is beschikbaar voor HRM advies en interimopdrachten. Als u wilt weten wat Konfucius HRM voor u kan betekenen, kijk dan op de pagina Dienstverlening. Of stuur een bericht aan info@konfucius-hrm.nl .

 

Ik kom graag met u in gesprek.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Louis van der Veen