Algemene Voorwaarden

Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarde van toepassing. De Algemene Voorwaarden in PDF-formaat kunt u hier downloaden.

 

Algemene voorwaarden 

De dienstverlening van Konfucius HRM

De activiteiten van Konfucius HRM zijn erop gericht HR-processen en HR-instrumenten zodanig in te richten en toe te passen dat deze een bijdrage leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen. Zonder vuistdikke procedures en handboeken. Werkbare oplossingen die een bijdrage leveren aan uw primaire processen en passen binnen uw bedrijfscultuur.

Daarvoor bestaan geen blauwdrukken. Het streven is om werkwijzen die zich in de praktijk hebben bewezen passend te maken voor uw organisatie. Maatwerk waarbij uw doelstellingen en wensen leidend zijn. 

 

HR Advies

Veel bedrijven zijn bekend met de standaard HR-instrumenten zoals functioneringsgesprekken, beoordelingen, verzuimmanagement en opleidingen. Maar leveren deze instrumenten een bijdrage aan het primaire proces? Geven zij het management en de medewerkers voldoende inzicht in ieders (individuele) bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen? Of is er inmiddels sprake van verplichte rituelen die  veel tijd en energie kosten?

Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om uw HR-processen en de uitvoering daarvan tegen het licht te houden en samen met u de effectiviteit te vergroten.

 

HR Plus

HR Plus is gericht op organisaties die toe zijn aan (verdere) professionalisering op het gebied van Human Resource Management. Deze dienstverlening is specifiek gericht op bedrijven die na een periode van groei of krimp de rol en positie van Human Resources binnen de organisatie willen invullen of herzien.  

 

HR Interim

Konfucius HRM is inzetbaar voor tijdelijke HR-ondersteuning. Denk hierbij aan o.a. vervanging en tijdelijke uitbreiding van capaciteit bij projecten zoals reorganisaties, fusies en implementaties.